neljapäev, 15. oktoober 2009

"Blind woman's curse" (1970)


director: Teruo Ishii
85min.
Japan

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kaalu seda - isegi parima tahtmise juures ei suuda sa näha kogu filmiklassika paremikku. Milleks siis oma pead säärase pasaga vaevata? Hirmus, milline edvistav dekoratiivelevus inimesi vaevab. Head filmiblogi annab leida.

Esimene ja viimane postitus siia blogisse.

edasi ütles ...

sorry, need pole argumendid mida kaaluda. kui miski ei meeldi, siis on seda kõige mõistlikum ignoreerida. kaalu seda.

Metsavana ütles ...

Milline edvistav, kitsarinnaline ja esteedilik suhtumine Erandkorra poolt. Vaata ja loe siis seda mis sulle meeldib! Ära tule teisi halvustama ega elama õpetama pelgalt seepärast ,et omad väikest silmaringi ja teistsugust maitset.

Lihtsalt pole ammu niivõrd ülbet ja rumalat suhtumist kohanud, ajas hinge täis.

Kalmsten ütles ...

ätt Erandkond

See mida ütles Mõtsapäss + a' äkitse fakk ohv ?

juurak ütles ...

Hirmus, milline "intellektuaalne nartsissism" inimest peab vaevama, et tulla kellegi teise blogisse tatti pritsima. Kas puhtalt selleks, et oma blogile reklaami teha? Äkitse peaks hoopis psühhedeelilise masturbatsiooni asemel päris onanismusega tegelema, paistaks maailm vähe helgem paik ning kõik osapooled oleks rahul?

Ning kas plaanis on need mitte-inimeste peetavad blogid kõik läbi käia ning kõigile samaväärne "esimene ja viimane" sissekanne jätta?

Veider maailm.
Veidrad inimesed.

Anonüümne ütles ...

Minu filmimaitse on veel elitaarsem kui Erandkorra oma. Nimelt ei pea ma mitte ühtegi filmi selle vääriliseks, et neist oma blogisse essee või arvustus või lihtsalt kommentaar kirjutada. Kõige intellektuaalsem filmiblogi üldse! Olgu põlatud kõik madalalaubalised filmiblogijad (kõik peale minu)

MNC ütles ...

Ätt anonüümne:

WÖÖÖÖÖÖÖÖRSHIP YA!