teisipäev, 8. detsember 2009

Vahelduseks pilte...


...mõnedest filmidest, mida vahepeal vaadanud olen. Sest ega ma niipea ei kavatse veel kirjutada, vaja muuga ka tegeleda.

11 kommentaari:

Juurak ütles ...

on tarvis siis nõnda narrida?
;)

Metsavana ütles ...

Muide mis programmi ja mis meetoditega sa enda piltide värve parandad ?

edasi ütles ...

ma kasutan ühte hästi lihtsat. Irfanview on selle nimi

Metsavana ütles ...

Aga mis sa seal irfanis täpsemalt piltidega teed, jäi meelde kunagi kuskilt su postist, et parandad värve vms ? või sain valesti aru.

edasi ütles ...

jah, kasutan enamasti funktsiooni "enhance colors", mille alt saab lisada kontrasti ja värvigammat korrigeerida. ja kui on mustvalged filmid, siis pööran pildid greyscale'i, sest tihtilugu tuleb igasuguste kahtlaste vhs-rippidega kaasa mingit värvisäbru jne.

Metsavana ütles ...

Kasutan ka irfanit kuid vaid selleks, et piltide suurust vähendada. Peaks ka neid su nimetatud asju proovima.

SaboraPie ütles ...

What is this!??? It's a mix created for you or it is some type of documentary? I need information that I could understand. I'm from spain :P

edasi ütles ...

various stills from movies I have watched meanwhile. just to keep my blog alive, 'cause I'm not in a mood of writing these days.

SaboraPie ütles ...

You can put of that movies are every frame. I recognize someone and others not. Some frames impressed to me very much. :D

J ütles ...

Jah, edasi, mis sa kiusad vaest hispaanlast ja meid? Viska iga pildi juurde vähemalt filmi nimi. No mina tahan küll mitut neist näha, nagu seda puu otsas rippuvat surma ja välja kougitud silmade filmi.

Väikesed nimejupid juurd eja asi tahe.

edasi ütles ...

piltidega on nii, et kui neid suuremaks klikkida, siis on fail nimetatud filmi pealkirja järgi. aga on ka mitmeid selliseid, kus ei mäletanudki enam mis filmist, nii et siis on "ei mäleta" või "tundmatu"