pühapäev, 20. aprill 2008

"Caveman" (1981)


director: Carl Gottlieb
91min.
USA


Mulle meeldivad nii hästi kui ka halvasti tehtud koopameeste filmid, aga nii kaugele ma pole veel jõudnud, et ma teadlikult komöödiatena lavastatuist suudaks rõõmu tunda. "RRRrrr!", mida ketras vahepeal TV1000 pealt, on neist kõige ärritavam, sest see on prantslase tehtud (see sama hull, kes on saanud hakkama ühe "Asterix"i käkiga) ja prantslased paistavad vahest silma erakordselt halva huumorimeelega.

Lugu on vana tuttav, nagu nad kõik alati on. Põhisangar on hädavaresest Atouk (Ringo Starr), kes visatakse hõimust välja. Seikleb siis seal ürgmaailmas, leiab uusi sõpru, teeb kogemata avastusi ja lõpuks saab oma endise hõimu juhiks. Ei muud, kui rida labasevõitu sketshe. Need kõige mõttetumad on nagu halvasti räägitud anekdoodid, kus pole osatud pinget kasvatada ega puänti välja tuua. Stop-motion karikatuurdinosaurused olid OK. Tegelikult kõik naljad ei olnud nii hullud ikkagi vist, aga need halvemad tõmbasid üldise taseme alla. Film neile, kellel on kõrge taluvus infantiilse huumori suhtes.












2 kommentaari:

Trash ütles ...

Looks fun!

edasi ütles ...

arvasin ka, Ringo Starr ikkagi ja puha, aga ei olnud nagu eriti. siuke film, mis ei tea, kas olla camp või koguperekomöödia